Activiteiten, Berichten

Start lotgenotenbijeenkomsten voor NAH-getroffenen in Leerdam

Stichting NAH-Vraagwijzer heeft voor 2023 het lotgenotencontact voor NAH-getroffenen in Leerdam weer opgestart, door Corona waren zij genoodzaakt om de activiteiten te stoppen. De eerste bijeenkomst is op 7 februari a.s. en vindt plaats op de locatie ‘De Noorderberg’.

De bijeenkomst is een inloopmiddag voor NAH-getroffenen en hun naasten om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en om (nieuwe) sociale contacten op te doen. NAH-getroffenen en hun mantelzorgers vinden hier (h)erkenning, begrip en een luisterend oor.
 
Data: Dinsdagmiddag, tweewekelijks (in de even weken)
Start: 7 februari 2023
Tijdstip: 13:00 – 15.00 uur
Locatie: De Noorderberg, Bergstraat 90 in Leerdam

Eigen bijdrage: € 2,- per bezoeker. Koffie/thee is gratis.
Voor vragen en/of informatie: info@nahvraagwijzer.nl.

Check HIER de agenda 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *