Berichten, Blog

Doorstart activiteiten NAH-getroffenen in Vijfheerenlanden

De NAH-Vraagwijzer zet in 2023 de activiteiten voor NAH-getroffenen toch voort. Eerder bleek dat de projectsubsidie 2023 voor Stichting NAH-Vraagwijzer door de gemeente Vijfheerenlanden niet werd toegewezen in het kader van bezuinigingen. Daarmee zouden alle activiteiten in Vijfheerenlanden stoppen.

Het college heeft eind december 2022 alsnog besloten om Stichting NAH-Vraagwijzer een overbruggingssubsidie toe te kennen. Hierdoor kunnen de volgende activiteiten alsnog worden voortgezet: Jongeren met NAH Leerdam, themabijeenkomsten, NAH-inloop activiteiten, gastlessen, voorlichting, mantelzorgbijeenkomsten en ambulante begeleiding. Het team van NAH-Vraagwijzer is inmiddels voor Vijfheerenlanden de activiteiten voor 2023 weer aan het opstarten en aan het inplannen.

Wilt u meer informatie of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent de activiteiten? Check dan de website www.nahvraagwijzer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *