Berichten, Blog

Medewerkers NAH-Vraagwijzer

Lies Bonsang, de oprichter van Stichting NAH-Vraagwijzer -en sinds 2016 werkzaam als NAH-coördinator- ziet dat de Stichting steeds vaker wordt benaderd met vragen over NAH en verzoeken om informatie. Maar ook om gastlessen te verzorgen op Mbo-scholen en voor ambulante begeleiding t.b.v. NAH-getroffenen die in het dagelijks leven zijn vastgelopen. In 2023 gaan wij de training Inzet NAH-ervaringsdeskundigheid verzorgen voor (ex)cliënten van GORS in Zeeland.

Wij zijn als Stichting nog steeds aan het groeien. Sinds 2021 werkt Emma Susan van den Berg als ZZP-er als project medewerkster Jongeren met NAH voor de Stichting. Zij organiseert activiteiten voor Jongeren met NAH in de leeftijdscategorie 18-35 jaar. Wij zijn verheugd dat deze samenwerking in 2023 wordt voortgezet.

De NAH-coördinator en de projectleidster Jongeren met NAH zijn beide ervaringsdeskundige. Zij worden in de uitvoering van hun werkzaamheden ondersteunt door NAH-ervaringsdeskundige vrijwilligers in de functie van gastheer en/of gastvrouw.

Nancy Bastiaansen is in 2023 het team van NAH-Vraagwijzer komen versterken. Zij zal zorgdragen voor alle activiteiten omtrent de PR en communicatie, en daarnaast verzorgt zij tevens de content voor onze website en de sociale platforms.

Voor meer informatie over de NAH-Vraagwijzer, wie we zijn én wat we voor u kunnen betekenen, lees dan eens onze folder

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *