Activiteiten, Berichten

Doorstart 2023 lotgenotencontactgroep Jongeren met NAH Leerdam

Zoals eerder gemeld stopt, in kader van bezuinigingen, de gemeente Vijfheerenlanden per 01-01-2023 de projectsubsidie van Stichting NAH-Vraagwijzer, en hiermee stoppen al onze activiteiten in VHL.

Op advies van de beleidsmedewerkster Sociaal Domein hebben wij in kader van bewonersinitiatieven een subsidieaanvraag ingediend voor de bestaande lotgenotengroep jongeren met NAH, in de leeftijdscategorie 18 – 35 jaar, in Leerdam.

Deze subsidie is inmiddels toegekend en hierdoor kunnen we in 2023 de lotgenotengroep voor deze kwetsbare groep jongeren voortzetten. We organiseren in 2023 totaal 6 bijeenkomsten.

De 1e bijeenkomst is op 17 januari 2023, vanwege het maximale aantal deelnemers is aanmelden verplicht en de eigen bijdrage is € 1,50 per persoon per bijeenkomst.

 

De Noorderberg

Bergstraat 90

4141BW  Leerdam

van 19.00 – 21.00 uur

Heb je door je hersenletsel een lichamelijke beperking en of ben je rolstoelafhankelijk of gebruik je een rollator of een stok? Ook dan ben je van harte welkom.

Ben je voor vervoer afhankelijk van je begeleider, verzorger, ouder, vriend/partner o.i.d? Wij regelen een ruimte met koffie/thee waar zij tijdens de bijeenkomst kunnen wachten en niet op en neer hoeven te rijden.

Voor informatie, vragen en om je aan te melden kun je contact opnemen met Emma Susan van de Berg, projectleidster Jongeren met NAH, door een mailtje te sturen naar emmasusan@nahvraagwijzer.nl of bellen kan ook naar 06-23832135.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *