Activiteiten, Berichten

Informatiebijeenkomst voor Jongeren met NAH in Gorinchem

Stichting NAH-Vraagwijzer organiseert op vrijdag 20 januari 2023 een informatiebijeenkomst voor jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de leeftijdscategorie 18 – 35 jaar.

Wijkcentrum Rozenobel

Dukatenplein 2

Gorinchem

van 19.00 – 21.00 uur

aanmelden is verplicht!

Tijdens deze informatiebijeenkomst willen wij met de jongeren in gesprek gaan over waar jullie naar op zoek zijn, wat jullie wensen zijn op het gebied van bewegen – sport – spel, maar ook naar de wensen voor vrijetijdsbesteding.

N.a.v. de informatiebijeenkomst willen wij in 2023 een 6-tal bijeenkomsten organiseren voor jongeren met NAH in de leeftijdscategorie 18 – 35 jaar. De activiteiten zijn voor jongeren die moeite hebben met prikkelverwerking en/of moeilijk zelfstandig kunnen sporten binnen het aanwezige reguliere sportaanbod en op zoek zijn naar vrijetijdsbesteding.

Doel is om op een laagdrempelige manier met elkaar in beweging te komen, de jongeren onderling met elkaar in contact te brengen (lotgenotencontact), lichamelijk en mentaal te activeren en plezier te hebben. Maar ook om elkaar in een prikkelarme omgeving te ontmoeten, om activiteiten te organiseren en thema’s te bespreken, eventueel met een gastspreker.

Heb je door je hersenletsel een lichamelijke beperking en ben je rolstoelafhankelijk of gebruik je een rollator of een stok? Ook dan ben je van harte welkom.

De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Gorinchem

in kader van ‘het stimuleren van actieve (sport)beoefening door specifieke doelgroepen

Ben je voor vervoer afhankelijk van je begeleider, verzorgers, ouder, vriend/partner o.i.d? Wij regelen een ruimte met koffie/thee waar zij tijdens de bijeenkomst kunnen wachten en niet op en neer hoeven te rijden.

Vooor informatie en vragen kun je contact opnemen met Emma Susan van de Berg, projectleidster Jongeren met NAH, door een mailtje te sturen naar emmasusan@nahvraagwijzer.nl of bellen kan ook naar 06-23832135.

Om je aan te melden kun je de link in de bijgevoegde Flyer gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *