Berichten, Diensten NAH-Vraagwijzer

NAH-Netwerk Vianen

Stichting NAH-Vraagwijzer is aangesloten bij en lid van de kerngroep NAH-Netwerk Vianen. Wij werken sinds 2021 in Vianen samen met zorgverleners op het gebied van Niet Aangeboren hersenletsel.

De visie van het NAH-netwerk Vianen:

  • het NAH-netwerk streeft naar kwalitatief goede zorg en een interdisciplinaire behandeling voor elke cliënt met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Vianen.

De missie van het NAH-netwerk Vianen:

  • Het NAH-netwerk Vianen wil de eerstelijnszorg rondom de (chronische) cliënt met NAH en de mantelzorger in Vianen zo goed mogelijk regelen, waarbij de cliënt en zijn /haar omgeving centraal staan.
  • De behandeling word uitgevoerd door zorgprofessionals met expertise op het gebied van NAH, zij werken intensief samen en zullen indien nodig de cliënt doorverwijzen naar een andere discipline. Om een optimaal behandel- en revalidatietraject aan te bieden werken alle disciplines aan een gezamenlijk behandeldoel en vindt er indien nodig overleg plaats.
  • Hierbij is ook aandacht voor het welzijn en de kwaliteit van leven van de cliënt met NAH.
  • Door korte lijntjes met de ziekenhuizen en revalidatiecentra in de omgeving kan er makkelijk contact opgenomen worden met revalidatiearts, neuroloog of andere specialisten.

 

Tevens is Stichting NAH-Vraagwijzer lid van het ‘Netwerk Wel Thuis’ in Vianen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *