Berichten, Diensten NAH-Vraagwijzer

Lid Eerstelijns NAH-Netwerk Vianen

De NAH-coördinator Lies Bonsang heeft het convenant van het Eerstelijns NAH-netwerk Vianen ondertekend. Hiermee maakt Lies Bonsang, namens Stichting NAH-Vraagwijzer, officieel deel uit van het interdisciplinaire team en werkt zij samen met overige zorgverleners met expertise NAH. De samenwerking is reeds gestart in het voorjaar van 2021, echter de ondertekening heeft even op zich laten wachtern.

De visie van het NAH-netwerk Vianen:

  • het NAH-netwerk streeft naar kwalitatief goede zorg en een interdisciplinaire behandeling voor elke cliënt met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Vianen.

De missie van het NAH-netwerk Vianen:

  • Het NAH-netwerk Vianen wil de eerstelijnszorg rondom de (chronische) cliënt met NAH en de mantelzorger in Vianen zo goed mogelijk regelen, waarbij de cliënt en zijn /haar omgeving centraal staan.
  • De behandeling word uitgevoerd door zorgprofessionals met expertise op het gebied van NAH, zij werken intensief samen en zullen indien nodig de cliënt doorverwijzen naar een andere discipline. Om een optimaal behandel- en revalidatietraject aan te bieden werken alle disciplines aan een gezamenlijk behandeldoel en vindt er indien nodig overleg plaats.
  • Hierbij is ook aandacht voor het welzijn en de kwaliteit van leven van de cliënt met NAH.
  • Door korte lijntjes met de ziekenhuizen en revalidatiecentra in de omgeving kan er makkelijk contact opgenomen worden met revalidatiearts, neuroloog of andere specialisten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.