Berichten, Blog

Het Brein Museum: een 3D audiotour door de hersenen

Leer in het Brein Museum in een vogelvlucht alles over ons wonderlijke orgaan dat bestaat uit 86 miljard zenuwcellen. Het brein! Radio-DJ Frank van der Lende neemt je mee op een 3D-audiotour door je hersenen. Het is het eerste museum tussen je oren. De tour begint in de grote hersenen en eindigt bij de hersenstam. Voor de allerbeste beleving luister je de tour via een koptelefoon of oortjes. Maar let op: deze tour is niet geschikt voor mensen die last hebben van overprikkeling. Wil je de tour liever lézen? Klik dan hier. Lees het op de website van de Hersenstichting. Of beluister de tour door het Brein Museum via Spotify, handig tijdens bijvoorbeeld je ommetje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *