Activiteiten, Berichten

Heeft uw partner Niet-aangeboren Hersenletsel?

Heeft uw partner te maken gehad met bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval en is er sprake van NAH? Bent u woonachtig in de gemeente Vijfheerenlanden? Dan is deze gratis cursus er voor u!

Vanaf 1 februari starten 5 online bijeenkomsten + 1 fysieke bijeenkomst* 

Van de ene op de andere dag kan er sprake zijn van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij uw partner. Niet alleen het leven van de getroffene verandert, ook dat van gezinsleden. Heeft uw partner kortere of langere tijd geleden te maken gehad met bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval en is er sprake van NAH? En wilt u hierover in gesprek gaan met anderen? Dit kan tijdens deze digitale bijeenkomsten. We staan kort stil bij de directe gevolgen van het hersenletsel maar zullen vooral stilstaan bij de indirecte gevolgen voor u als partner en hoe u in evenwicht kunt blijven.

Trainers: Suzanne Visser en Geeri de Jong van MEE-Vivenz en een mantelzorgadviseur van Mantelzorg VHL.

Data: de maandagen 1, 8, 15 februari en 1, 8, 15 maart (*15 maart komen we ‘in het echt’ bij elkaar). U geeft zich op voor alle bijeenkomsten en horen van u als u een keer niet kunt.
Tijd: vanaf 19.15 inloggen, start: 19.30 – 20.45 uur.
Deelname: gratis. Er is plaats voor 8 personen. Deelname is mogelijk voor mensen die wonen in de gemeente Vijfheerenlanden of Molenlanden of voor iemand zorgen die in deze gemeente wonen.
Aanmelden: info@mantelzorgvhl.nl

Mantelzorg VHL organiseert diverse (online) bijeenkomsten voor mensen die een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur ondersteunen. De bijeenkomsten zijn gericht op het opdoen van kennis, het uitwisselen van ervaringen en tips van andere mensen die zich in uw situatie herkennen. Wat heeft hen geholpen? Waar hebben ze hulp of ondersteuning gekregen? Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol. Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nl en www.samendoen.expert of bel naar: 0345-637 363.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *