Activiteiten, Berichten

Dialoogbijeenkomsten zorgprofessionals – NAH ambassadeurs

De NAH-Vraagwijzer gaat vanaf juli 2020 in samenwerking met ambassadeurs van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl starten met dialoogbijeenkomsten in de provincie Utrecht. Het doel van deze bijeenkomsten is om meer bekendheid en begrip te krijgen voor mensen die getroffen zijn door een ieder die meer wil weten over de gevolgen en de impact in het dagelijks leven van NAH. Wij willen in de provincie Utrecht de dialoog aangaan met een ieder die meer wil weten over de gevolgen en de impact in het dagelijks leven van NAH, maar ook met instanties die op één of andere wijze (samen)werken of te maken hebben en krijgen met mensen die getroffen zijn door NAH: zoals Mbo- en Hbo-scholen werkgevers, UWV, Arbodiensten, ambtenaren van lokale- en regionale overheden, sociale teams, adviesraden sociaal domein, welzijnsorganisaties, mantelzorgconsulenten et cetera.

De NAH-coordinator en de ambassadeurs van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

nodigen u hierbij uit om met ons de dialoog aan te gaan.

Wij zijn er klaar voor, u ook?

Voor meer informatie over de dialoogbijeenkomsten en of om een afspraak te maken zie de bijgevoegde uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *