Activiteiten, Blog

Kortsluiting in mijn hoofd

Eindelijk na 5 jaar is mijn boek af en heb ik 10 proefdrukken laten maken. Het is mijn verhaal, mijn waarheid. Het verhaal gaat over hoe mijn leven door een herseninfarct is veranderd, maar ook over de aanleiding van het herseninfarct. Het verhaal begint in 2006, 2 jaar voorafgaand aan mijn herseninfarct. Het was een enerverende periode: een lastige echtscheiding, het bedrijf waar ik werkzaam was werd overgenomen, woning (ver)kopen en verhuizen, een oogoperatie. Dit alles is niet in mijn koude kleren gaan zitten. Vervolgens nadat ik weer in rustiger vaarwater was gekomen ontstonden er problemen bij mijn nieuwe werkgever wat uiteindelijk een arbeidsconflict werd waardoor ik lichamelijke klachten kreeg met een langdurige zeer hoge bloeddruk als gevolg. De langdurige stress, spanning en de hoge bloeddruk heeft uiteindelijk geresulteerd in een herseninfarct. Dit was nog maar het begin. Een jaar na mijn herseninfarct en bij de start van mijn re-integratie speelde bij mijn werkgever een grote reorganisatie. Mijn functie kwam te vervallen, ik werd boventallig verklaard, maar mijn re-integratie ging voor de reorganisatie! Dit alles heeft ingrijpende gevolgen gehad voor mijn re-integratie, gezondheid en herstel. Het conflict heeft 4 jaar geduurd totdat de kantonrecht in 2014 het dienstverband op mijn verzoek heeft ontbonden.

Ik hoop met mijn verhaal een ieder die te maken heeft of krijgt met de gevolgen van NAH te laten zien hoe mis het kan gaan als een werkgever niet mee wil werken of als je NAH en de gevolgen niet worden erkend. Maar ook wat de impact is, voor iemand die getroffen is door NAH, in het dagelijks met vaak (on)zichtbare gevolgen. Ondanks alle wet- en regelgeving en loonsancties voor de werkgever sta je echt alleen en vaak met de rug tegen een muur. De enige mogelijkheid die je heb is om een advocaat in de arm te nemen en op gegeven moment naar de kantonrechter te stappen. Alleen je heb hier een hele lange adem voor nodig en iemand met NAH zit hier vaak niet op te wachten, kan dit er echt niet bij hebben.

Het boek kost normaal € 19,95 inclusief verzendkosten, echter het is nu bij voorinschrijving te bestellen voor € 15 inclusief verzendkosten. Stuur een mailtje naar: info@bonsang.info t.a.v. Lies Bonsang m.v.v. je adres, postcode en woonplaats o.v.v. Kortsluiting in mijn hoofd.

De voorinschrijving duurt tot het moment dat het boek beschikbaar is voor de verkoop. Zodra het boek beschikbaar is ontvang je een mailtje met het verzoek om € 15 over te maken en wordt het boek samen met de factuur per post aan je verzonden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *