Berichten, Blog

Terugkoppeling symposium 23 januari 2020

De NAH-Vraagwijzer heeft in samenwerking met SamenDoen op 23 januari 2020 in Lexmond een symposium georganiseerd: de zoektocht op het gebied van welzijn in de chronische fase. Het symposium was een succes en krijgt voor zowel de NAH-getroffenen, de mantelzorgers en de professionals een vervolg.

Helaas kunnen wij door het coronavirus op dit moment de vervolgactiviteiten niet organiseren. Echter zowel door SamenDoen als door de NAH-Vraagwijzer wordt op dit moment gewerkt aan de voorbereiding van diverse activiteiten. Zodra we weer activiteiten mogen organiseren dan kunnen we op redelijk korte termijn starten. Voor de terugkoppeling van het symposium en een overzicht van de vervolgactiviteiten klik hier

Heeft u interesse in 1 van de vervolgactiviteiten en of wilt u graag meedenken en meehelpen met de organisatie van een activiteit? Meld u dan aan door een mailtje te sturen naar info@nahvraagwijzer.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *