Berichten

Gastvrouwen/heren gezocht voor themabijeenkomsten in Leerdam

In deze tijd dat alle activiteiten i.v.m. het coronavirus zijn geannuleerd wordt achter de schermen bij de NAH-Vraagwijze wel doorgewerkt. Wij zijn voorbereidingen aan het treffen om, zodra het weer mag en kan, in Leerdam weer te starten met nieuwe themabijeenkomsten voor NAH-getroffenen en hun naasten. We denken aan thema’s zoals voorlichting over schuldhulpmaatje, overprikkeling, workshop over de RGM-methode, voorstelling door Vilans over familiefabels rondom NAH, NAH en de onzichtbare gevolgen ….. ideeën genoeg!

Om themabijeenkomsten en workshops te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar gastvrouwen en gastheren die het leuk vinden om 4x per jaar een bijeenkomst voor te bereiden en als gastvrouw/heer aanwezig te zijn. Voor meer informatie zie bijgevoegd persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *