Berichten, Blog

Wat betekenen de symptomen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in het dagelijks leven?

Auteur Marion den Boer beschrijft in haar 2e boek ‘Begrijp je mij nu een beetje’ waar getroffenen en hun naasten tegenaan lopen. Marion maakt in haar boek duidelijk wat de veel voorkomende symptomen van Nah zijn. Daarnaast laat zij vijf getroffenen aan het woord. Alle betrokkenen beschrijven situaties waarbij je als ‘gezond mens’ nooit stilstaat, omdat het allemaal zo vanzelfsprekend is. Marion den Boer: ‘Leef je heel eventjes in, in wat deze mensen is overkomen, en stel je voor dat jij in een rolstoel zit en ineens niet goed meer kunt functioneren zoals je graag zou willen en zoals de ‘maatschappij’ dat van je verlangt.’

‘Begrijp je me nu een beetje’ is te verkrijgen in de boekhandel en te bestellen bij Bol.com

In haar 1e boek ‘We varen nu aan andere koers’ beschrijft Marion den Boer wat er gebeurde na een telefoontje op 10 januari 2014. Haar man Ton had een herseninfarct gekregen tijdens zijn werkzaamheden op een duwboot. Hun hele leven stond in een keer op z’n kop. Marion vertelt hoe hun leven drastisch veranderde, hoe ze hebben gevochten en hoe ze daarna hun leven weer inhoud hebben kunnen geven.

‘We varen nu een andere koers’ is te bestellen door € 15,95 over te maken naar NL40 ABNA 0474 1510 69 o.v.v. boek en het boek wordt aan u verstuurd na ontvangst van de betaling.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *