Activiteiten, Berichten

SYMPOSIUM de zoektocht (Vooraankondiging)

De NAH-Vraagwijzer organiseert i.s.m. SamenDoen uit Leerdam op donderdag 23 januari 2020 een symposium in Lexmond. Het thema is ‘de zoektocht’: nazorg in de chronische fase op het gebied van welzijn. Het symposium is bedoeld voor NAH-getroffenen, hun mantelzorgers en professionals die werken voor de NAH-zorgvrager.

Tijdens het symposium wordt de nieuwe Stichting NAH-Vraagwijzer geïntroduceerd. De Stichting wordt een laagdrempelig loket waar een ieder terecht kan met zijn/haar vragen en ontvangen alle bezoekers de sociale kaart NAH voor Vijfheerenlanden. De sociale kaart wordt na het symposium gepubliceerd. Verder wordt een platform opgezet voor zelfstandige professionals die werken voor NAH-zorgvragers.

Eind november wordt het programma bekend gemaakt en gaan de uitnodigingen en de persberichten de deur uit. Hou de websites en Social Media in de gaten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *