Activiteiten, Berichten

Introductiecursus RGM (Ronnie Gardiner Methode)

Constance Vrijhof van Oefentherapie Leerdam start op 5 november in Leerdam de cursus ´Zet je brein in beweging`. De cursus is gebaseerd op de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus is geschikt voor mensen met Niet Aangeboren Herenletsel (NAH), MS, Parkinson, dementie of met depressieve klachten. De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn hersenen actief wil houden.

Tijdens de cursus wordt door muziek en ritme gebruikt om beweging, spraak, concentratie, geheugen en coördinatie te stimuleren. Dit kan zorgen voor betere verbindingen tussen de verschillende hersenhelften onderling. Door met elkaar op verschillende manieren het brein te trainen geeft plezier en vaak een voldaan gevoel. De lessen kunnen worden aangepast aan het niveau van de groep.

De cursus wordt gegeven op dinsdagochtend en begint om 13.30 uur in

Het Emmahuis (Raadsliedenstraat 120) Leerdam of

Poort van West (Burg. Meesplein 5 in Leerdam

De kosten zijn 30 euro

Aanmelden kan bij Constance Vrijhof door een mailtje te sturen naar oefentherapieleerdam@gmail.com of telefonisch naar 06-26040013

Informatie over de Ronnie Gardiner Methode zie onderstaande folder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *