Activiteiten, Berichten

Gastvrouwen en/of- heren gezocht

De patiëntenvereniging Stg. Hersenletsel.nl Zuid-Holland is dringend op zoek naar nieuwe gastvrouwen en/of -heren voor onze wekelijkse NAH-inloopochtend in Giessenburg. Wij organiseren wekelijks een laagdrempelige inloopochtend voor inwoners van Molenlanden e.o. die getroffen zijn door hersenletsel. De bezoekers bepalen zelf waar over gesproken wordt, dat kan zijn het eigen verhaal over het hersenletsel, de ervaringen in het dagelijkse leven of andere alledaagse zaken en ervaringen.

Er worden nieuwe sociale contacten opgedaan en niet onbelangrijk er is begrip, een luisterend oor en (h)erkenning.

Voor meer informatie over de inloopochtend, wat de functie inhoud, je rol van gastvrouw/gastheer en wat wij te bieden klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *