Activiteiten, Berichten

Gastvrouwen gezocht in Leerdam voor onze NAH-activiteiten

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland is een vereniging van en voor mensen die door Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zijn getroffen en hun naasten. De vereniging helpt met het zo veel mogelijk terug krijgen van de regie op het leven na het oplopen van hersenletsel. Wij geven voorlichting, doen aan belangenbehartiging en organiseren activiteiten voor NAH-getroffenen.

De patiëntenvereniging organiseert in Leerdam activiteiten voor NAH-getroffenen en hun naasten. Ter uitbreiding van ons team in Leerdam zijn wij op zoek naar gastvrouwen m/v. Voor informatie over de functie en om een afspraak te maken met de coordinator voor een oriënterend gesprek klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *