Activiteiten, Berichten

Gastvrouwen gezocht voor NAH themabijeenkomsten Dordrecht

Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert 5 – 6 keer per jaar themabijeenkomsten in Dordrecht. Voor de organisatie van deze bijeenkomsten zoeken wij 2 vrijwilligers die tevens als gastvrouw tijdens de bijeenkomsten aanwezig zijn.

 

Het doel van de themabijeenkomst is het geven van voorlichting door een deskundige over een bepaald thema. Voorlichting wordt gegeven door middel van het vertonen van een film, het geven van een lezing of een presentatie. Tijdens de bijeenkomst kunnen aan de deskundige vragen worden gesteld en ervaringen worden met elkaar uitgewisseld. De themabijeenkomsten worden 5 – 6 keer per jaar georganiseerd op zaterdagmiddag van 14.00 – 16.30 uur in Verpleeghuis Crabbehoff in Dordrecht.

Voor meer informatie over de vacature klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *