Berichten

Platform Vrijwilligers Leerdam

De NAH-coordinator van de NAH-Vraagwijzer maakt vanaf 1 januari 2018 deel uit van het Vrijwilligers Platform in Leerdam

Het Platform Vrijwilligers bestaat uit vertegenwoordigers van (maatschappelijke) instellingen, organisaties en verenigingen die met elkaar een paar keer per jaar bij elkaar om te overleggen over vraagstukken rondom vrijwilligers. De vraagstukken kunnen bijvoorbeeld gaan over: vrijwilligersbeleid van de gemeente Leerdam en/of instellingen, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers of meedenken bij vraagstukken van instellingen en/of de gemeente. Het Platform is actief op beleidsmatig niveau. De werkgroep Promotie Vrijwilligerswerk is onderdeel van het Platform.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *