Berichten

Platform Vrijwilligers Leerdam

De NAH-coordinator van de NAH-Vraagwijzer maakt sinds 1 januari 2018 deel uit van het Vrijwilligers Platform Vijfheerenlanden.

Het Platform Vrijwilligers bestaat uit vertegenwoordigers van (maatschappelijke) instellingen, organisaties en verenigingen die met elkaar een paar keer per jaar bij elkaar omen om te overleggen over vraagstukken rondom vrijwilligers. De vraagstukken kunnen bijvoorbeeld gaan over: vrijwilligersbeleid van de gemeente en/of instellingen, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers of meedenken bij vraagstukken van instellingen en/of de gemeente. Het Platform is actief op beleidsmatig niveau. De werkgroep Promotie Vrijwilligerswerk is onderdeel van het Platform.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *