Activiteiten, Berichten

Beweeg je FIT met Hersenletsel.nl

Patiëntenvereniging Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland start in samenwerking met Praktijk de Wiel in Leerdam in het najaar 2017 met fitness/beweegactiviteiten voor getroffenen van Niet-aangeboren Hersenletsel. Een WMO-indicatie is niet nodig.

De trainingen zullen gericht zijn op verbetering van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit en zijn gevarieerd; fitness, balactiviteiten, losse oefeningen, grondoefeningen, evenwicht, sport en spel, enz. Hierbij wordt constant rekening gehouden met de (on)mogelijkheden van de deelnemer. Het sociale aspect is ook een belangrijk onderdeel van de trainingen. De training vind plaats onder begeleiding van een erkende fysiotherapeut.

Voor meer informatie over procedure, aanmelden, kosten et cetera klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *